Hensikt med planendringen

I forbindelse med et forprosjekt for et eventuelt fullskala solcelleanlegg på Platåberget, er det ønskelig å etablere et testanlegg. Dette planarbeidet som formål å bidra til at arealplanen legger til rette for et slikt testanlegg, som grunnlag for etterfølgende byggesaksbehandling. Dette gjøres ved å etablere et nytt byggeområde, der det åpnes for et slikt testanlegg

Planområde

Området for den mindre endringen ligger på Platåberget innenfor felt SBA1 som i dag er avsatt som særskilt anlegg for satelittmottaking og er en del av arealpln for Longyearbyen. Foreslåtte endringer til plan kan sees i vedlagte plankart.

 

Du kan sende inn merknader til planarbeidet og tiltak innen 21.05.2024

De som har synspunkter eller faktiske opplysninger knyttet til planarbeidet generelt eller til innholdet i planforslaget spesielt, bes melde dette skriftlig til Multiconsult Norge AS på tromso@multiconsult.no, med kopi til Longyearbyen lokalstyre på  post@lokalstyre.no. mek gjerne med "Mindre endring arealplan - Platåberget"

 

Videre saksgang

Vi gjør oppmerksom på at innsendte merknader og innspill til planarbeidet ikke blir besvart direkte. Alle innspill blir kommentert og planendringen evntuelt justert før saken vedtas av lokalstyret eller den lokalstyret har delegert sin myndighet til.

 

Har du spørsmål til planarbeidet?

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Tom Langeid, + 47 951 90 790 / tom.langeid@multiconsult.no 

 

Dokumenter i saken: