Dette årlige arrangementet er viktig for oss og vi ønsker at så mange som mulig kan delta til støtte for en god sak. Vi går sammen for små helter!

Tv- aksjonen er 16. oktober kl 16:00

Program:

1.-4. trinn: Lekebutikk, fiskedam, bowling og issalg. 4. trinn kino med popkornsalg. 

5.-7. trinn: Bokbutikk i tegnesalen, lykkehjul og svampekast i sløydsalen, salg av kjeks i tekstilsalen.  

8.-10. trinn: Soddsalg i Glassgården, loddsalg samt salg av redesign-produkter  

Videregående: Kafé, pølsesalg, loddsalg, Kahoot og presentasjoner knyttet opp mot tv- aksjonens tema. 

SFO: Kafé, m/salg av kaffe og kaker. 

Tradisjonen tro blir det salg av 9. trinns berømte sodd, cafè både hos SFO og på VG og sist men ikke minst vårt berømte lotteri med mange flotte premier! Trekningen foregår direkte i Hålen på skolen kl 19. 

Loddsalg: 

Vi forhåndsselger lodd på Svalbardbutikken torsdag 10. oktober og fredag 11. oktober kl 17- 19, lørdag 12-15, søndag 15.30- 18, mandag 17- 19, tirsdag 17-19 og på skolen fra kl 16- 18.55 på onsdag 16. oktober. Pris per lodd er kr 10.

Betaling:

Merk at det kun blir elektronisk betaling med Vipps, Spleis og betalingsterminaler. For de yngre elevene har vi laget praktiske verdikuponger til bruk som betaling. De selges ved hovedinngangen («Hålen»), i Glassgården og i gangen ved skolekjøkkenet onsdag 16. oktober. Vi oppfordrer til bruk av disse. 

Dette går pengene til:

TV- aksjonen i NRK 2024 går til Barnekreftforeningen hvor det skal etablerers familiehus nær sykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo. Her kan alvorlig syke barn være sammen med sin familie. 

Det er beregnet at for hver krone som kommer inn i aksjonen går 11 kroner tilbake til samfunnet. Dette går pengene til 2024 | NRK TV-aksjonen 2024 (tvaksjonen.no)

Vi håper på en fin kveld med god stemning og et godt resultat til TV-aksjonen!

Velkommen!