Dette arrangementet er en fantastisk mulighet for alle i familien til å få et innblikk i brannvesenets verden og samtidig ha det gøy.

På lørdag den 12. oktober, fra klokken 13:00 til 16:00, blir brannstasjonen en arena for morsomme aktiviteter og informative opplevelser. Det vil være noe for enhver smak, inkludert muligheten til å spyle med brannslange, prøvesitte en ekte brannbil, delta i et rebusløp, prøve på brannbekledning, og mye mer.

Det var stor suksess i fjor da Bjørnis dukket opp – og han kommer også i år!

Det blir omvisning på brannstasjonen, mulighet til å slukke brann på et modellhus, og en tur i stigebilen som løfter seg høyt over brannstasjonens tak. For de som tør, er dette en opplevelse som vil gi en ny dimensjon til utsikten!

Arrangementet vil også inkludere representanter fra helsevesen og Avinor, som vil bidra til å gi et bredere perspektiv på samarbeidet mellom nødetatene. 

I tillegg blir det selvsagt vafler til alle.

Dagen blir både lærerikt og underholdende, og en flott mulighet til å bli bedre kjent med de som jobber for vår trygghet hver dag.

LL vil også gjerne sende en spesiell takk til Hurtigruten, Svalbardbutikken og LNS som gjorde det mulig for oss å hente opp Bjørnis til øya!